Challenger – despre tinerii care aleg

P1010523

Suntem un grup de oameni tineri cu o dorinţă de schimbare acerbă, unde tinerii din noi încearcă provocările unei veşnice schimbări, silind norodul studenţesc şi nu doar, la o viaţă mai activă.

Avem viziuni noi şi credem în ele, credem în importanţa fiecărui om în componenţa unui întreg, numit Republica Moldova. Vrem ca tinerii să înţeleagă cum pot să se facă auziţi şi importanţi. Am pornit de la o simplă idee ce ne-a orientat spre un scop comun și ne-a unit intr-un intreg, un întreg pentru care culorile politice rămân culori şi chipurile de politicieni rămân doar chipuri. Noi încercând să apropiem tinerii de oamenii ce vor să fie identificaţi cu “puterea”, să le arătăm că este dreptul şi obligaţia lor să o facă. Să îi motivăm spre schimbări, spre schimbările dorite de ei însuşi.

Pentru a eficientiza intenţiile şi a spori calitatea cât şi terenul de absorbţie al informaţiei, am încheiat o colaborare non-profit cu Institutul Naţional Democratic şi Asociaţia Promo-Lex, care ne-au ajutat în timp cu suport tehnic.

Autor: Valeria Doloșcan, Nicu Șchendrea

Comentarii

comentarii