Challenger în discuție cu tinerii de la USMF

usmf3

Vineri este ziua cu care se sfârșește săptămâna grea și începe mult, mult așteptatul weekend, tocmai de aceea una din echipele Challenger au decis să-și sfârșescă săptămâna productiv și pe o notă pozitivă în căminul Nr. 3 al USMF-ului.

Surprizele au început să apară chiar de la intrarea în cămin, atunci când doamna de la recepție ne-a recunoscut, o altă surpriză și mai plăcută a fost să găsim hangers-urile Challenger 18+ atârnate pe ușile de la camere. Spre deosebire de prima vizită, care a fost ceva mai rece, de această dată și în cămin era mai cald și studenții erau mai binevoitori, bucuroși să ne revadă și curioși de informația care urma să o primească. Pe unii i-am găsit în proces de pregătire a bucatelor, pe alții făcând ordine în cameră, diverse activități specifice unui sfârșit de săptămână.

Cu toate că era vineri, am reușit să găsim mulți studenți în cămin, astfel am rămas satisfăcuți de vizită, reușind să transmitem mesajul nostru. Împreună cu un pliant tare draguț, echipa noastră a oferit în dar câte un breloc-lanternă.

Astfel, în căminul Nr. 3, Facultatea de Stomatologie, au fost distribuite circa 170 de pliante, curioasă, și doamna de la recepție a primit un pliant și un breloc.

Autor: Tatiana Botaniuc

 

Comentarii

comentarii